»Det er det beste i livet mitt

Troppede tenåringer i National Guard-leiren står overfor hardeste utfordringen enda

canada goose importør norge Dette er den fjerde i en serie rapporter om Youth Challenge Academy-programmet og kadettene som prøver å forvandle sine liv. CBS News følger deres fremgang, og gir hyppige oppdateringer gjennom desember. Det første segmentet: National Guard-programmet setter utfall på et nytt Canada Goose Jacket-spor; andre: Fra high school dropouts til New York cadets; og tredje: Tears and hugs uk for en gang bekymret tenåringer på National Guard camp canada goose importør norge

LOS ALAMITOS, Calif. Etter å ha hatt en streng opplæring, gikk en gruppe av kadetter på et akademi i nærheten av Los Angeles sitt første besøk hjem.

Da 17-åringen Crista Hopkins kom til Sunburst Youth Challenge Academy i juli, var hun et år bak i skolen og leter etter å lære av feilene hun gjorde hjem.

‘Jeg var virkelig ulydig,’ sa Hopkins. ‘Jeg’ d snakker alltid tilbake til lærerne mine og også min pappa. Jeg ville bare ha en livsskiftende opplevelse, og jeg trodde jeg kunne få det herfra. ‘

canada goose outlet norge I løpet av de siste fire månedene har hun overvunnet mange mentale og fysiske utfordringer, men i dag kan det være starten på den mest utfordrende ennå. canada goose outlet norge

‘Avvist!’ kunngjorde en sersant.

Med den kunngjøringen ville Hopkins og resten av kadetter få sitt første tre dagers hjempass. For mange av dem er hjemme stedet der deres liv gikk galt. For Hopkins er det stedet hvor hun lærte ord, kan brukes til å si noe smertefullt.

canada goose billig ‘Ord skadet mer enn noe, spesielt når det er av noen du elsker,’ hadde Hopkins fortalt oss da vi først møtte henne. canada goose billig

canada goose salg Hun ble spurt hvem den ‘noen’ var. canada goose salg

«Faren min, fordi da jeg var på jobb i skolen og alt det, ville han si’ du ‘kommer til å ende opp som mamma gjorde’ og det påvirket meg veldig mye, for min canada goose outlet, ryddet opp veldig dårlig. ‘

canada goose jakke oslo Med tårer i øynene sa Hopkins: ‘Jeg vil ikke ende opp som moren min.’ canada goose jakke oslo

canada goose jakke Hun har ikke sett sin mor siden 2007. Chris Grimmett, som ikke er hennes biologiske far, adopterte henne når ingen andre ville. canada goose jakke

canada goose norge forhandler ‘Jeg kunne ha vært hjemløs eller død, men han bestemte meg for å ta meg inn,’ sa Hopkins. canada goose norge forhandler

Crista Hopkins og Chris Grimmett

canada goose dunjakke Med Grimmet satt ved siden av henne, fortalte Hopkins oss at hun verdsatt ham. canada goose dunjakke

«Jeg er glad for at hun setter pris på meg,» sa Grimmet. »Jeg ville det for en lang tid og der en stund jeg trodde at vi ville ende opp med å bli fiender.»

Edward Tucker er en annen kadett i programmet en som har problemer med sinne. Han ble spurt hvor det stammer fra.

‘Ikke egentlig å ha min mor rundt,’ svarte Tucker.

Den andre søndag i juli, ‘Inntaksdagen’ ved Sunburst, var siste gang han så sin mor. Han var åpenbart skuffet da hun ikke kom opp på ‘Family Day’.

‘Jeg elsker virkelig additional resources https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge Canada Goose Outlet i New York,’ sa Tucker. ‘Jeg håper på det beste hvor hun er. For å være ærlig, ville jeg at hun skulle være her. ‘

Hun har vært inn og ut av livet siden han var tre. Så har bestemor, Lynette Richardson, måtte gå inn.

canada goose norge «Jeg kan egentlig ikke legge grunn til hvorfor hun forlater, fordi hun ikke er en offisiell eller noe som helst, hun går bare,» sa Richardson. ‘Og jeg forteller henne alltid når hun kommer tilbake, ikke la det stå ut.’ canada goose norge

canada goose norge nettbutikk ekte Tucker ble spurt om å ha sin bestemor var nok. canada goose norge nettbutikk ekte

«Hun er mer enn nok,» svarte han. »Det er det beste i livet mitt, er det fordi jeg ikke ville være noe uten henne.»

På mandag var det tilbake til basen.

‘Velkommen hjem!’ belted sergent Timothy Edwards som han hilste tilbake kadetter. Men ikke alle ville komme tilbake.

Kadett Vanessa Mejia, medlem av Sgt. Edwards ‘platon, var ikke noe show. Hun nektet å returnere ba Edwards om å ringe henne.

canada goose norge nettbutikk «Forklar meg hva som foregår fordi vi har jobbet for hardt, vi har kommet for langt for at vi skal gi deg mulighet til å gi opp dette lett,» sa Sgt. Edwards på telefonen canada goose norge nettbutikk.